Liderul PMP, Eugen Tomac, afirmă, marţi, că partidul şi-a dorit candidat comun pentru Priăria Capitalei, fiind chiar primul care a avansat numele lui Nicuşor Dan, însă USR s-a opus. ”Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR”, a transmis Eugen Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eugen Tomac a postat, marţi, un text pe Facebook, intitulat ”Miza PMP pentru alegerile din Bucureşti”.

”În primul rând, îi invit pe toţi cei care ne acuză nejustificat să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce nu şi-au dorit un front comun anti-PSD în Capitală. PMP şi-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus”, a scris Tomac.

Acesta afirmă că PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun.

”Conducerea USR a fost ultima care şi-a asumat această candidatură, impunând totodată condiţia de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR”, a mai scris liderul PMP:

Eugen Tomac afirmă că partidul are datoria de a merge cu cei mai buni candidaţi la alegerile viitoare.

”Noi suntem obligaţi să mergem cu cei mai buni candidaţi la Primăria Capitaliei şi la sectoare, pentru că nu a existat dorinţă, nici voinţă pentru candidaţi comuni anti-PSD”, a mai transmis Tomac.

Acesta a anunţat, luni seară, că partidul a început strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.