Europarlamentarul PMP Eugen Tomac, a declarat marţi, despre construirea polului de dreapta, că negocierile sunt în plină desfăşurare şi discuţiile sunt destul de avansate. El a menţionat că după europarlamentare vor hotărî care este cel mai potrivit candidat care poate să învingă stânga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, că are convingerea că vor găsi un numitor comun pentru a face acest pol de dreapta, care să reprezinte o alternativă adevărată la actuala putere.

”Negocierile sunt în plină desfăşurare, discuţiile sunt destul de avansate şi vom fi în măsură, în perioada următoare, pe măsura aşteptărilor. Acesta este proiectul în care cred, sunt angajat şi pentru care muncim în fiecare zi pentru România are nevoie de o alternativă serioasă”, a completat el.

Întrebat când se va anunţa constituirea acestui pol de dreapta, Tomac a spus: ”Avem un calendar, ne încadrăm în el şi în mod sigur, în perioada următoare vom face şi acest anunţ aşteptat de cetăţeni”.

”Pe noi ne interesează să construim lucrurile atât de temeinic încât, indiferent de surprizele care apar pe parcurs, să nu zdruncine nimic această construcţie, chiar dacă mai sunt unii dintre noi ameninţaţi cu dosare. Asta nu ne împiedică să mergem mai departe cu toată convingerea.

Despre propunerea lui Dacian Cioloş privind organizarea unor alegeri interne care să stabilească candidatul la prezidenţiale, Eugen Tomac a declarat că ”în primul rând trebuie să existe un vehicul care să poată să obţină un rezultat pe măsura electoratului de dreapta, la primele alegeri, europarlamentare”.

”După alegerile europarlamentare vom hotărî care este cel mai potrivit candidat care poate să învingă stânga în toamnă. Până atunci, orice dezbatere (..) mi se pare un exerciţiu de imaginaţie”, a completat el.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.