Liderul PMP, Eugen Tomac, afirmă, marţi, că anul 2019 a fost ”plin de provocări, de tensiuni, de obstacole greu de depăşit”. ”Am reuşit ceea ce părea greu de realizat”, a spus Tomac, precizând că, la alegerile din 2020, îşi doreşte ”un PMP de +10%”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România, îţi mulţumesc! Anul 2019 a fost un an plin de provocări, de tensiuni, de obstacole greu de depăşit. Am reuşit, totuşi, ceea ce părea greu de realizat. Pentru mine este o onoare şi o responsabilitate imensă să reprezint ţara în Parlamentul European. Am reuşit să atingem acest obiectiv pentru că am fost uniţi şi am militat din convingere pentru programul “Uniţi in Europa”, gândit de Preşedintele Traian Băsescu”, a scris, marţi, pe Facebook, Eugen Tomac.

Acesta apreciază că PMP a reuşit să ofere ”românilor o alternativă credibilă şi la alegerile prezindenţiale, iar mesajul promovat de profesorul Paleologu va fi susţinut cu aceeaşi dăruire şi în 2020.”.

”Educaţia este cheia schimbărilor sănătoase în societatea românească.

Am pus hotărât umărul la scoaterea PSD din Palatul Victoria. Toţi colegii mei parlamentari au votat pentru căderea celui mai slab guvern din istoria recentă a României şi pentru instalarea Guvernului Orban. Mai avem încă foarte mult de muncă. Colegilor care fac parte din Guvernul României le urez succes. Sunt convins că echipa coordonată de Ioana Constantin, Romulus Iaru şi Clement Negruţ va face ce trebuie şi ce e bine pentru ţară. În 2020, obiectivul nostru este clar, ne propunem un PMP de +10%”, a mai scris Tomac.

Potrivit acestuia, ”ţara are nevoie de un partid autentic de dreapta, creştin-democrat, un pol politic care s-a construit în jurul unor valori şi principii sănătoase din dorinţa de a păstra tot ceea ce am moştenit de la înaintaşi ca naţiune”.

Tomac anunţă că, în 2020, echipa ”va milita activ pentru obiective politice îndrăzneţe” pentru a convinge românii să-i susţină în continuare.

”Din punctul meu de vedere, cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene în două tururi de scrutin. Dacă în luna februarie nu ducem acest obiectiv la bun sfârşit, ratăm o şansă unică de a oferi României o nouă perspectivă.

Revenirea la alegerile primarilor în două tururi ar însemna sancţionarea democratică, prin vot, a tuturor derapajelor ultimilor ani ale guvernării roşii. La o simplă analiză, asta ar însemna sa lăsam PSD cu doar 4 preşedinţi de Consiliu Judeţean, din 29 câte are în prezent, fără primari în Capitală şi cel puţin în încă zece municipii reşedinţă de judeţ, precum Craiova, Constanţa, Bacău, Galaţi, Piteşti, Bistriţa-Năsăud, Zalău, Focşani, Giurgiu sau Drobeta-Turnu Severin. Rezultatul alegerilor locale sunt oglinda alegerilor parlamentare. De aceea, trebuie acţionat cu mult curaj şi convingerea că facem ce trebuie pentru români. Anul 2020 va fi anul marilor confruntări, cu multe evenimente cu miză mare, cu răsturnări de situaţie spectaculoase şi sigur, un an în care PMP va face diferenţa”, a mai scris Tomac.

”Până atunci, să-l întâmpinăm cu bucurie pe 2020, an în care vă urez să aveţi parte de multă sănătate şi împliniri! Pentru ce mi-aţi oferit în 2019, dragi români, vă mulţumesc! La mulţi ani!”, îşi încheie mesajul liderul PMP.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.