Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunţă, vineri seară, că o hală a fost complet distrusă în puternicul incendiu de pe strada Luncii, fiind afectate cel puţin două case. Flăcările, însă, nu se mai pot extinde, echipajele lucrând pentru stingere. ”În cazul în care este nevoie, asigurăm locuinţe de urgenţă celor afectaţi de incendiu”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emil Boc a transmis, vineri seară, informaţii cu privire la incendiul de pe strada Luncii.

”Nu avem victime şi incendiul este localizat fără a mai exista risc de extindere la imobilele din apropiere. O hală / depozit a ars în totalitate, cel puţin 2 case sunt afectate. După stingerea completă a incendiului, vom face evaluarea finală”, a transmis primarul.

Acesta anunţă ajutor pentru cei care au nevoie.

”În cazul în care este nevoie, asigurăm locuinţe de urgenţă celor afectaţi de incendiu”, a mai transmis primarul, referindu-se la mobilizarea exemplară a pompierilor.

Incendiul a izbucnit, vineri, la o hală din oraş şi s-a extins la casele învecinate.

La faţa locului intervin pompieri din mai multe judeţe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.