Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a publicat pe Facebook o nouă fotografie cu partenerul şi fetiţa sa, alături de urarea ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fotografia postată pe Facebook, Elena Uadrea şi fiica sa sunt îmbrăcate în rochii roşii şi stau pe jos, în faţa şemineului, alături de Adrian Alxandrov.

”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”, a scris Udrea pe Facebook, iar postarea a strâns aproape şase sute de comentarii.

Mulţi dintre cei care i-au urat ”Sărbători fericite”, i-au transmis şi ”La mulţi ani” de ziua sa, ştiind că în 26 decembrie este ziua de naştere a fostului ministru al Turismului.

Elena Udrea a anunţat în 8 iulie că a revenit în România, precizând că a renunţat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica şi că a luat această decizie imediat după ce a fost eliberată, în luna decembrie.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.