Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel, o critică pe colega sa de partid, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe motiv că nu reuşeşte să construiască o majoritate în Consiliul Local prin care să-şi pună în aplicare proiectele. ”Tu eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie. Nu mă îndoiesc nicio secundă de bunele ei intenţii, dar felul ăsta de victimizare şi de a fi în opoziţie nu mi se pare în regulă”, a spus Elena Lasconi la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu-mi place să vorbesc despre colega mea pentru că mi se pare că a făcut multe greşeli, a şi avut lupte grele, foarte grele, acolo, dar nu-mi place ideea de a nu colabora cu Consiliul Local. Până la urmă, tu eşti votat să faci treabă, nu să fii în permanenţă primar în opoziţie. Nu există aşa ceva”, a spus Elena Lasconi în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă al Prima TV.

Întrebată dacă, în locul lui Clotilde Armand, ar  fi încercat să construiască o majoritate fie cu PNL, fie cu PSD, Elena Lasconi a răspuns: ”Da. Tu eşti acolo să faci treabă pentru comunitate”.

Elena Lasconi spune că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, trebuie să livreze pentru comunitate, nu să facă opoziţie în Consiliul Local.

”E femeie, ştiu că a muncit foarte mult, a plecat din poziţia de europarlamentar să candideze la primărie. Nu mă îndoiesc nicio secundă de bunele ei intenţii, dar felul ăsta de victimizare şi de a fi în opoziţie nu mi se pare în regulă. Trebuie să livrezi!”, a adăugat Lasconi.

Cât despre Cosette Chichirău, care a demisionat din USR în urmă cu câteva luni, Elena Lasconi a spus: ”Pe Cosette am văzut-o în viaţa mea cred că de două ori. Nu ştiu ce planuri are”.

În ceea ce priveşte noul partid anunţat de Cosette Chichirău la Iaşi, Elena Lasconi declară: ”Să facă. Îi dorim mult succes. Nu ştiu cazul Cosette Chichirău, am avut treabă la Câmpulung”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.