Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat că partidul va ataca la CCR supraimpozitarea contractelor part-time, împreună cu Forţa Dreptei şi cu alţi parlamentari care „doresc să se opună acestei nedreptăţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Partidul Naţional Laş. Azi, în Parlament, PNL s-a făcut că vrea eliminarea supraimpozitării pe contractele part-time, dar a asigurat voturile pentru menţinerea ei. Nu există măsură mai antiliberală decât plata de impozit pe venit nerealizat. Să munceşti 2 ore şi să plăteşti ca pentru 8. Că PSD minţea doar acum câteva luni că nu va creşte nicio taxă era de aşteptat. Azi, e clar pentru toată lumea însă că L-ul din PNL nu mai are niciun sens”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook.
 
El a adăugat că „USR, partid cu adevărat liberal, va ataca la CCR supraimpozitarea contractelor part-time, împreună cu Forţa Dreptei şi cu alţi parlamentari care doresc să se opună acestei nedreptăţi”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.