Liderul USR Cătălin Drulă anunţă că principalul constructor de autostrăzi din România a oprit lucrările şi a părăsit şantierul autostrăzii A3 Transilvania, sectorul dintre Nădăşelu şi Poarta Sălajului. El afirmă că cei 42 km, de peste 400 de milioane de euro, erau singurii aflaţi în lucru în PNRR şi acuză PSD şi PNL că îşi bat joc cu fiecare ocazie de şansa românilor pentru un trai mai bun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Guvernarea incompetentă PNL-PSD a dat de gard cu singurul proiect din PNRR Transporturi pe care se lucrează: A3 Transilvania între Cluj şi Zalău. De luni de zile întreaga piaţă de construcţii din România cere Guvernului o soluţie decentă pentru creşterea fulminantă a preţurilor materialelor de construcţii”, spune liderul USR în postare. 
 
El arată că, ”între timp, Ciolacu, Ciucă şi Grindeanu fac ce ştiu cel mai bine: îi duc pe toţi cu zăhărelul”.
 
”Au dat 2 ordonanţe de urgenţă pentru ajustarea preţurilor care, în loc să rezolve problema, au adâncit-o şi mai tare. Nu au bani de dat pentru autostrăzi, căi ferate, spitale şi şcoli. În schimb au pentru pensii speciale, mii de pile de partid angajate la stat sau PNDL-uri de miliarde. Însă astăzi s-a umplut paharul. Principalul constructor de autostrăzi din România a oprit lucrările şi a părăsit şantierul autostrăzii A3 Transilvania, sectorul dintre Nădăşelu şi Poarta Sălajului”, afirmă Cătălin Drulă. 
 
Potrivit preşedintelui USR, ”cei 42km în valoare de peste 400 de milioane de euro erau singurii aflaţi în lucru din întreg PNRR-ul pe Transporturi”.
 
”Imaginile vorbesc de la sine. Şantierul este îngheţat în mijlocul verii, în vârf de sezon de lucrări când sute de muncitori şi utilaje ar trebui să atingă vârful de productivitate. PSD şi PNL îşi bat joc cu fiecare ocazie de şansa românilor pentru un trai mai bun. Nu trebuie să uităm asta în 2024 când vor cere din nou votul”, mai afirmă Drulă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.