Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre ameninţările care apar şi în dosarul sindicalistului Ion Rădoi, că i s-a dat adresa de acasă pe pagina de Facebook şi îi transmiteau, în vinere verde, când mergea cu autobuzul la muncă, că îl vor prinde în autobuzul 282. Drulă s-a referit şi la discuţia cu liderul PNL de la acea vreme, Ludovic Orban, în privinţa demolării chioşcurilor de la metrou, el arătând că a fost o discuţie în coaliţie, cu mai mulţi martori, în care acesta i-a spus că nu este de acord cu decizia de demoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Drulă a afirmat despre ameninţările primite în perioada în care era ministru al Transporturilor, şi care apar în dosarul lui Ion Rădoi, că ”îi dădeau adresa de acasă pe tot felul de grupuri şi primea mesaje pe pagina de Fb de genul: lasă că ştiu eu unde stai. ”Era vinerea verde, mai luam autobuzul, îmi scriau: te prin eu în 282”, a spus Cătălin Drulă. 

El a mai spus că Ion Rădoi avea o schemă de la Metrorex, umflată pentru a-şi avea oameni la susţinere şi a avut grijă de familii întregi, toate acestea fiind chestiuni de tip mafiot.

Întrebat despre discuţia cu liderul PNL de la acea vreme, pe tema acţiunii de la metrou, Cătălin Drulă a spus: ”Eu cu domnul Orban am avut o relaţie dificilă din start, ducea în PNL o politică de populare a statului cu penelişti peste tot şi de servire a tuturor cu ceva. Când am început să aduc în CA-uri oameni din mediul privat, cu background, ce să vezi, acolo se nimerea să fie un penelist (..) Am avut o discuţie cu martori, în coaliţie, în care mi-a reproşat că distrugem gogoşeriile şi standurile, destul de vehement, în stilul dumnealui. I-am spus că nu sunt de acord cu el”, a mai spus Drulă, arătând că avea tot dreptul să aibă propria opinie şi că era mai degrabă perspectiva socială a acelei acţiuni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.