Europarlamentarul şi co-preşedintele REPER Dragoş Pîslaru l-a întrebat pe liderul PSD Marcel Ciolacu de ce consideră că statul român nu va avea capacitatea de a atrage toate fondurile pentru toate spitalele trecute în PNRR sau prin exerciţiile financiare. „E greu să faci parteneriate publice-private şi să gestionezi bugete responsabil? Aţi avut PNRR-ul lăsat mură în gură şi ce aţi făcut cu el? L-aţi lăsat pe Rafila să îşi bată joc de spitalele din PNRR în timp ce două doamne din mediul privat au ridicat un spital singure?”, a mai afirmat Pîslaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De ce, Marcel Ciolacu? E greu să faci parteneriate publice-private şi să gestionezi bugete responsabil? Aţi avut PNRR-ul lăsat mură în gură şi ce aţi făcut cu el?  L-aţi lăsat pe Rafila să îşi bată joc de spitalele din PNRR în timp ce două doamne din mediul privat au ridicat un spital singure? Şi acum aveţi tupeul de a spune că nu mai puteţi cheltui banii europeni pe spitale şi că mai bine daţi banii la privat?”, a scris Dragoş Pîslaru, joi pe Facebook. 
 
Co-preşedintele REPER a adăugat că mediul de afaceri ar trebui privit ca un partener al Guvernului, un aliat care asigură stabilitate pentru reforme.
 
„Am spus-o mereu şi sper să ajungem într-o zi să punem în practică acest principiu: mediul de afaceri trebuie să fie privit drept un partener al Guvernului României. Un aliat care asigură stabilitate şi alături de care putem realiza atât reformele de care avem nevoie, cât şi investiţiile care să ne pună în avangarda Europei. Terminaţi cu şmenurile şi treceţi la treabă imediat. Vorbiţi de statul român de ca şi cum nu tot voi l-aţi cotropit şi despuiat”, a conchis Pîslaru. 

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, în cadrul unui eveniment de lansare a „Cartei Albe a IMM-urilor din România”, că nu crede că statul român va avea capacitatea de a atrage toate fondurile pentru toate spitalele trecute în PNRR sau prin exerciţiile financiare, iar acolo trebuie statul român şi guvernul să se aşeze la masă cu mediul privat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.