Liderul PSD Liviu Dragnea afirmă, în mesajul de Ziua Victoriei Revoluţiei, că "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci" şi că această zi este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate", scrie Dragnea pe Facebook.

El mai afirmă că "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci".

"Am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnităţii şi prosperităţii României", conchide liderul PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.