Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, recent eliberat din închisoare, este vizat de DNA într-un nou dosar, în legătură cu utilizarea unor sume din fondurile partidului pentru vacante exotice, afirmă surse politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Comform surselor citate, DNA a cerut printr-o adresă oficială informaţii de la PSD, pentru  afla dacă în perioada 2018-2019 partidul a organizat “evenimente cu caracter politic” în destinaţii exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta Cana şi Doha. 
 
În adresă sunt nominalizate mai multe persoane care ar fi mers în deplasări alături de Liviu Dragnea pe banii partidului: Adrian Mladinoiu (fostul său aghiotant), Irina Tănase (partenera de viaţă), Mircea Drăghici ( fostul trezorier al PSD), aflat în detenţie pentru utilizarea fondurilor PSD în interes personal, şi alte persoane care nu sunt membri  PSD.
Liciu Dragnea a fost eliberat din penitenciar în 15 iulie,după doi ani şi două luni de detenţie. La 26 iulie, el a fost convocat la DNA. 
În 17 mai, Liviu Dragnea a fost tirmis în judecată în dosarul finanţării şi organizării vizitei sale în SUA, în 2017
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.