Liderul PSD, preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea transmite românilor gândurile sale calde şi urează la multi ani marinarilor şi navigatorilor români în ziua în care prăznuim “Adormirea Maicii Domnului” şi serbăm Ziua Marinei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Transmit tuturor românilor gândurile mele calde, în această zi de mare sărbătoare, în care prăznuim “Adormirea Maicii Domnului” şi serbăm Ziua Marinei Române. Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum şi pe toţi cei care activează în porturile noastre. Prin devotament şi profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea şi curajul de care dau dovadă le aduc respectul şi preţuirea noastră!", a scris Dragnea pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că responsabilitatea şi loialitatea demonstrate de cei care şi-au dedicat viaţa acestei profesii în cadrul misiunilor internaţionale şi exerciţiilor desfăşurate împreună cu partenerii din cadrul Alianţei Nord Atlantic arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanţial la asigurarea securităţii colective.

"Sfânta Fecioara Maria să vă însoţească şi să vă ocrotească mereu! La mulţi ani marinarilor şi navigatorilor români!", este formula cu care îşi încheie mesajul liderul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.