Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la Antena 3, că România este o ţară bogată, iar românii sunt harnici şi nu a fost niciodată nevoie să ia de la cineva ceva. ”Noi nu am fost colonişti”, a spus Dragnea, potrivit căruia coloniştii, sub pretextul democraţiei, luau resursele unei ţări. ”Problema este că vin peste noi. Ne batem sau stăm cu mâinile pe piept?”, a afirmat liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ţara asta este bogată, românii sunt harnici, doar să-i ajuţi”, a spus Liviu Dragnea, joi seară, la Antena 3.

Întrebat de ce a ales sloganul ”România merită mai mult”, care pare a fi de opoziţie, Dragnea a spus: ”Păi nu noi suntem în opoziţie, să vorbim cinstit? Chiar m-am enervat. Ieri am fost foarte nervos când am auzit cum îşi bat joc de fermierii noştri toate lanţurile astea de magazine. Nu suntem în opoziţie cu ei? Merită mai mult România. Noi suntem harnici, noi nu avem nevoie de la nimeni să luăm ceva. Noi nu am fost colonişti. Nu. Coloniştii ce făceau: mergeau să ia din ţările unde ajungeau, să le ia de acolo resursele, ca să discutăm cinstit. «Domnule, staţi că venim să vă civilizăm, să vă aducem democraţie». Nu. Noi de ce nu am plecat nicăieri? Că ne-a dat Dumnezeu tot, problema este că vin peste noi. Ne batem sau stăm cu mâinile pe piept?”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.