Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, după anunţarea rezultatelor exot-poll-urilor, că este mulţumit şi ”copleşit” de votul înregistrat de partidul său, iar votul românilor trebuie respectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îmi doresc să nu avem conflicte în perioada următoare şi toată lumea să înţeleagă că votul românilor trebuie respectat”, a spus Dragnea, care le-a mulţumit tuturor românilor care au fost astăzi la vot.

El a spus că, aşa cum arată exit-poll-urile, pentru toată lumea este clar cine este câştigătorul alegerilor parlamentare.

"Dacă exit-pollurile se confirmă, votul de azi arată o opţiune clară a românilor şi nu mai există îndoiala cu privire la rezultatul alegerilor. Românii au făcut diferenţa între vorbe si realitate, au votat pentru mai mulţi bani, pentru taxe şi impozite pentru ca tinerii să aibă locuri de muncă bine plătite. Au votat pentru readucerea la viaţă a statului românesc şi pentru a ne hrăni cu ceea ce producem noi. Românii vor să se simtă acasă în ţara lor, vor ca România să fie o ţara bună pentru toţi românii", a declarat liderul PSD după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor.

El a mai spus că este "un vot pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor" şi că tot ce a prezentat PSD în programul economic va fi pus în practică de un guvern PSD.

Liderul PSD a mai afirmat că în zilele următoare va ţine cont în acţiuni de trei lucruri: votul românilor, Constituţia României şi programul de guvernare.

Dragnea a transmis şi un mesaj pentru partenerii externi: România îşi va respecta toate angajamentele şi parteneriatele, cărora le va adăuga o componentă economică importantă.

"România este o insulă de stabilitate în regiune. Vreau ca în România să se menţină această demnitate, fără conflcite inutile, toate instituţiile fundamentale ale statului trebuie să respecte votul de azi al românilor. Trebuie să înţelegm toţi că Rom are nevoie de o guvernare stabilă. Le cer să pună azi capăt dezbinării, românii au votat împotriva dezbinării, au votat pentru ca toţi să ne unim, ca România să fie o ţara puternică şi respectată", a fost mesajul lui Dragnea către politicienii români.

El a spus că urmează o noapte lungă şi le-a cerut colegilor să stea până la finalul numărării voturilor.

"Vrem să ne apărăm rezultatele transmise de exit-poll-uri", a spus Dragnea, arătând că nu este nicio grabă pentru stabilirea premierului.

"Nu e nicio grabă. Nu se numeşte mâine. Ceilalţi au personalizuat această campanie. Au împins campania despre Liviu Dragnea – Cioloş", a mai spus Dragnea, arătând că în zilele următoare va avea o întâlnire cu ALDE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.