Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu s-a răzgândit în privinţa neparticipării la ceremonia depunerii jurământului de către noii miniştri, care va avea loc la ora 19.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD le-a declarat jurnaliştilor că noii miniştri au o susţinere politică serioasă şi sunt gata de treabă.

Întrebat dacă ştie ca preşedintele Iohannis să fi cerut date suplimentare în privinţa acestora, Liviu Dragnea a răspuns: ”Habar n-am, nu ştiu dacă a cerut. Nu poţi să ceri decât detalii constituţionale, ce alte lucruri să întrebi?”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că nu s-a răzgândit în privinţa neparticipării la ceremonia depunerii jurământului de la Cotroceni. ”Nu, nu merg”, a răspuns el la o întrebare pe această temă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu mai vrea să meargă la Palatul Cotroceni, şi nu este un moft, pentru că nu mai crede în neimplicarea politică a preşedintelui Klaus Iohannis. El i-a transmis şefului statului rugămintea de a nu se mai referi niciodată la PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.