Preşedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit, joi seară, despre dublul standard al produselor şi a povestit că la Bruxelles nu a putut cumpăra Nurofen fără reţetă dintr-o farmacie. Liderul social-democrat afirmă că i s-a spus că produsul nu are aceeaşi calitate ca cel din ţara noastră, în România substanţa activă fiind mai mică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a vorbit, joi seară, la Antena 3, despre dublul standard al produselor, referindu-se şi la medicamente şi a dat un exemplu personal, pe care l-a trăit la Bruxelles.

“Eram la Bruxelles, eram şeful delegaţiei române la Comitetul Regiunilor şi m-am dus la farmacie să cumpăr Nurofen. Nu a vrut să-mi dea fără reţetă. Vă daţi seama că am rămas suprins. «Cum, domnule, nu îmi dai? Mă doare capul». «Nu». «În România se dă fără reţetă». «Da, dar la voi nu are aceeaşi calitate». «Cum adică? «Substanţa activă e mai mică». «De ce»? «Aşa se vinde la voi». Mi-a rămas în cap, dar nu am procesat-o cum trebuie”, a afirmat Liviu Dragnea. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.