Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, întrebat dacă există o decizie politică în privinţa votului din Parlament pe OUG 14, că speră ca grupurile parlamentare ale social-democraţilor să ţină cont de hotărârea sa, astfel încât ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale să fie abrogată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat când va fi pusă pe ordinea de zi OUG 14, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus: „Cât de repede. Nu văd de ce să o întârziem”.

De asemenea, întrebat dacă există o decizie pe vot sau fiecare parlamentar social-democrat va vota cum doreşte, liderul PSD a susţinut că el vrea ca OUG 13 să fie abrogată.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Anunţ acum că decizia mea este asta şi sper ca cei din grupurile noastre să ţină cont de decizia mea. Decizia mea e ca OUG 13 să fie abrogată, ce nu înţelegeţi?”, a subliniat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.