Liderul PSD, Liviu Dragnea, salută promulgarea, vineri, de către preşedintele Klaus Iohannis, a legii privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, precizând că social-democraţii au prevăzut în proiectul de buget eliminarea acestor taxe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Salut promulgarea de către Preşedintele României a Legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale! Măsurile cuprinse în această lege puteau intra în vigoare încă de la 1 ianuarie dacă se înţelegea că este vorba de măsuri fireşti de reducere a birocraţiei şi, la urma urmei, de respect al statului faţă de cetăţean”, a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele PSD a mai spus că s-a “prevăzut în proiectul de buget cu care Guvernul va veni în Parlament eliminarea acestor taxe, precum şi celelalte măsuri economice adoptate deja sau pe care le va adopta”.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, după ce Parlamentul a respins, la finalul lunii decembrie, cererea sa de reexaminare în care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii. Legea a fost promulgată în ultima zi a termenului legal pe care îl avea la dispoziţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.