Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat vineri, la Parlament, că, începând de săptămâna viitoare, va vorbi despre „adevăraţii penali din România”, în condiţiile în care s-a ”săturat şi plictisit” de plângerile penale făcute de PNL şi USR şi să se vorbească despre „penali” arătându-se doar spre PSD şi ALDE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La remarca unui jurnalist care i-a spus că senatorul PNL Florin Cîţu a acuzat PSD că l-a influenţat pe şeful Comisiei de progonoză să modifice cifrele pe anul viitor astfel încât să se plieze pe programul de guvernare al social-democraţilor şi intenţionează să facă o plângere penală în acest caz, Liviu Dragnea a spus că, de săptămâna viitoare, va vorbi despre „adevăraţii penali din România”.

„Eu nu îl cunosc pe domnul preşedinte de la Comisia de prognoză. Eu nu cred că există o instituţie mai respectabilă din punct de vedere al analizelor economice, din punct de vedere al prognozelor care se pot face în România. Poate BNR. În ceea ce priveşte afirmaţiile acestui deputat, nu vreau să le comentez. Aţi vorbit de plângeri penale. Eu cred că săptămâna viitoare o să încep şi eu să vorbesc, de la mijlocul săptămânii viitoare, despre adevăraţii penali din România pentru că eu m-am cam săturat să se vorbească de penali, penali, penali arătând la PSD şi la ALDE. Nu am crezut că o să fac lucrurile astea până acum, dar după ce intrăm în procedurile parlamentare pentru buget, o să începem să lămurim aceste lucruri”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Social-democratul a mai spus că „s-a săturat şi plictisit” de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi USR.

„M-am săturat şi m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi de la USR. Nu l-am văzut pe domnul Lazăr (Augustin Lazăr, procurorul general – n.r.) să-mi răspundă la întrebarea pe care am pus-o la o emisiune dacă a primit o plângere de la AEP privind finanţarea ilegală a USR-ului. Ştiu că nu are voie să dea curs la acel dosar, dar să răspundă dacă a primit-o sau nu, dacă blochează dosarul sau dacă l-a repartizat”, a precizat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.