Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că o posibilă candidatură a lui Marian Vanghelie la Primăria Sectorului 5 ”încurcă foarte multă lume”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O candidatură a lui Marian Vanghelie încurcă foarte multă lume. Este o opţiune importantă, e un candidat important. Vom ţine cont de asta. PSD va avea candidat susţinut la Sectorul 5”, a spus Dragnea, la Adevărul Live.  

Reacţia liderului PSD vine după ce presa a scris că Vanghelie ar dori să candideze pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5. Edilul suspendat al Sectorului 5 a declarat, vineri, că a purtat discuţii cu alte "patru-cinci" formaţiuni, care l-ar dori în rândurile lor, inclusiv pentru a candida la alegerile locale.

"Eu nu trebuie să-mi fac partid. Am avantajul că în cele patru-cinci partide, care sunt partide nou născute, cât şi în unele partide care au parlamentari, am avut discuţii şi mă doresc, fără criterii de integritate, fără nimic. Mă doresc şi candidat", a spus Vanghelie la România TV. 

Tot atunci, Vanghelie a precizat că are relaţii bune în continuare cu mulţi politicieni. "Nu trebuie să ne omorâm", a spus acesta. Întrebat dacă a discutat şi cu liderul PNL Alina Gorghiu, Vanghelie a spus că el este un om de stânga, dar s-ar putea să "reuşească în zona" lui Vasile Blaga.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este judecat sub control judiciar, din decembrie, după ce a fost în arest preventiv şi în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie. Vanghelie a fost trimis în judecată în 7 iulie.

Procurorii DNA îl acuză că, în perioada 2006 - 2014, în calitate de primar al Sectorului 5, a cerut şi a primit de la omul de afaceri Marin Dumitru aproximativ 30.403.000 de euro, pentru a favoriza firmele acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.