Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, că „nu are de ce să fie un conflict” între el şi premierul Sorin Grindeanu, informându-l pe acesta din urmă că, împreună cu întreg Cabinetul de miniştrii, beneficiază în continuare de „susţinerea sa totală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am venit separat pentru că eu am venit de la mine, de la birou, şi dumnealui a venit de la Guvern”, a explicat Liviu Dragnea, întrebat de ce nu a venit împreună cu premierul Sorin Grindeanu la şedinţa grupurilor reunite.

Chestionat dacă există un conflict între el şi Sorin Grindeanu, liderul PSD a răspuns negativ: ”Nu, nu are de ce să fie. Am spus şi astăzi la grup, am spus şi aseară, are susţinerea mea totală premierul Grindeanu şi actualul Guvern”.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Dragnea a ţinut să precizeze că nu el a anunţat abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale, el doar prezentând câteva propuneri pentru detensionarea situaţiei.

„Eu nu am anunţat abrogarea Ordonanţei, ştiu exact ce-am spus, am spus că voi face câteva propuneri de detensionare printre care poate fi chiar eventuala abrogare a ordonanţei, dar că decizia finală va fi luată de Guvern”, a subliniat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.