Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat iritat de întrebările jurnaliştilor pe tema imaginii României în urma demisiei ministrului Apărării ca urmare a situaţiei din MApN, afirmând că "murim de dragul externului" şi uităm că suntem "români, nu slugi". El a precizat ulterior că partenerii externi sunt interesaţi doar dacă România îşi respectă angajamentele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a fost întrebat dacă schimbarea a trei miniştri ai Apărării în ultimul an nu este şi o problemă de imagine pentru România în plan extern, el răspunzând iritat: "Nu ştiu, poate o vedeţi dumneavoastră (ca pe o problemă - n.r.). Pe plan extern, cel mai important pentru partenerii noştri, dacă murim, văd, de dragul externului şi văd că asta este preocuparea principală, uitând câteodată că suntem români, nu slugi, (...) ne interesează şi asta, pe plan extern interesul tuturor este să fim siguri că România îşi respectă toate angajamentele".

Dragnea a spus că nu trebuie să se revină "la perioada comunist", cu un Guvern "care să stea 10 ani" la putere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.