Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la Parlament, întrebat dacă deciziile Curţii Constituţionale schimbă ceva în privinţa viitorului lui Florin Iordache la Ministerul Justiţiei, că hotărârea pe care urmează să o dea joi CCR este importantă, atât pentru PSD, cât şi pentru opinia publică, pentru reconstruirea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu ştiu dacă schimbă ceva, dar aşteptăm şi deciziile de mâine. Această decizie de mâine este importantă în reconstruirea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Este importantă nu numai pentru noi, este importantă pentru toată opinia publică”, a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă deciziile CCR schimbă ceva în privinţa viitorului lui Florin Iordache la Ministerul Justiţie.

Liderul PSD a reiterat faptul că a fost o comunicare „gestionată greşit”, lucru care nu mai trebuie să se întâmple pe viitor.

„Este o discuţie care va avea loc între aceşti doi colegi de Guvern, să-i lăsăm să o aibă şi să se anunţe decizia pe care o vor lua poate împreună. Ceea ce am spus mereu, o spun şi acum, a fost o comunicare gestionată greşit. Cu tot ceea ce au de făcut de acum înainte ca şi Guvern, orice măsură pe care o vor lua, nu numai în acel domeniu, este de manual, trebuie comunicată înainte, trebuie explicată bine înainte şi trebuie explicată foarte bine şi după”, a completat preşedintele PSD.

Întrebat în continuare dacă Sorin Grindeanu poate să îl schimbe pe Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei dacă nu are girul partidului care a dat guvernul, Liviu Dragnea a spus: „Eu am discutat cu premierul să îmi spună întâi care este decizia dumnealui şi vreau să vă spun că am avut această discuţie”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.