Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, că nu este obligat să prezideze toate şedinţele de plen, existând vicepreşedinţi care pot face „foarte bine” acest lucru. Liderul social-democraţilor a mai spus că este „foarte nemulţumit şi surprins” de faptul că mai mulţi parlamentari PSD absentează de la serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat de ce nu a votat, în şedinţa Camerei Deputaţilor de marţi, OUG 13 şi 14, Liviu Dragnea a spus că nu a fost în sală.

„Nu am fost în sală. Mă aşteptam să mă întrebaţi de ce le-am spus colegilor mei să se întâmple repede şi să fie un vot foarte clar şi decisiv. Asta trebuia să fie întrebarea”, a completat liderul PSD.

De asemenea, întrebat de ce nu prezidează multe dintre şedinţele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea a susţinut că sunt vicepreşedinţi care pot face „foarte bine acest lucru”.

„Niciun preşedinte al Camerei Deputaţilor nu a prezidat toate şedinţele. O parte dintre ele o să le prezidez, o parte nu. Sunt vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor care pot să facă lucrul ăsta şi îl fac foate bine”, a completat el.

Întrebat în continuare dacă intenţionează să facă ceva pentru „eficientizarea” activităţii Parlamentului, liderul PSD a spus că este „foarte nemulţumit şi surprins” de faptul că mulţi parlamentari social-democraţi absentează de la serviciu.

„Am avut o discuţie cu colegii mei, preşedinţi de organizaţii judeţene, şi le-am transmis că, începând de luni, o să le transmit să ajungă în presa din fiecare judeţ activitatea fiecărui parlamentar PSD. Le aduc aminte colegilor mei că, atunci când au venit să propună preşedintelui partidului să semneze listele de candidaţi, s-au angajat că vor respecta tot ceea ce hotărâm în Parlament şi, în primul rând, vor veni la serviciu. Eu le-am spus că sunt foarte nemulţumit şi surprins că într-un termen atât de scurt au învăţat sau au prins nişte obiceiuri care speram că nu mai apar în Parlament. O să vedem de luni ce se întâmplă”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.