Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, miercuri, de ce a propus ca premier o persoană care nu este de etnie română, după ce în timpul campaniei l-a ironizat pe Dacian Cioloş pentru că are prenume străin, el afirmând, iritat, că Sevil Shhaideh are cetăţenie română şi are toate drepturile unui cetăţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a fost întrebat de ce a decis să propună drept premier pe Sevil Shhaideh, o persoană care nu este etnic român, după ce în timpul campaniei electorale l-a ironizat pe Dacian Cioloş pentru prenumele său Julien şi a acuzat în mai multe rânduri Guvernul că lucrează pentru străini.

"Am o întrebare, eu nu ştiu dacă cei care se uită la televizor au auzit această întrebare care mi se pare de o gravitate foarte mare. Dumneavoastră consideraţi că Sevil Shhaideh nu este cetăţean român?", a răspuns Dragnea.

Jurnaliştii au întrebat la rândul lor dacă Dacian Cioloş nu era cetăţean român, atrăgând atenţia că întrebarea se referea la etnie, nu la cetăţenie, Dragnea replicând: "Atunci nu are rost să puneţi această întrebare. Este cetăţean român care are toate drepturile".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.