Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, marţi, de jurnalişti, dacă a fost vreodată la întâlniri private cu Laura Codruţa Kovesi sau cu Florian Coldean, el răspunzând că, dacă va fi chemat la vreo comisie, va spune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a participat, în decembrie 2013, alături de Kovesi şi Coldea, la tăiatul porcului, la o vilă SRI.

”Eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul ăsta, dar dacă este adevărată povestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimţit şi chiar un penal şi ar trebui să se verifice. Trei, eu zic că în această perioadă trebuie să vorbească nişte oameni care încă sunt în funcţii, care au fost în funcţii şi care să vorbească de lucruri serioase. Se discută în ultima perioadă despre sistem, despre posibile defecţiuni ale sistemului, despre posibile acţiuni ilegale, despre posibile colaborări ilegale între anumite instituţii. Nu cred că discutăm acum de povestea porcului. (...) Despre genul acesta de informaţii care apar din partea diverselor persoane fizice sau juridice nu înseamnă că nu vom vorbi odată. Nu acum este momentul. Acum trebuie să vorbească alţii. Când va fi cazul să vorbim, vom vorbi”, a răspuns liderul PSD.

Întrebat în continuare dacă a participat la evenimente private alături de Laura Codruţa Kovesi sau de Florian Coldea. Liviu Dragnea a replicat: ”Dacă o să fiu chemat la vreo comisie, o să spun”.

Chestionat de ce evită să spună în faţa presei acest lucru, liderul PSD a răspuns: ”Ca să nu se piardă interesul comisiei, să nu mă mai invite”.

De asemenea, întrebat cine e penalul despre care vorbea mai devreme, Dragnea a replicat: ”Porcul”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.