Preşedintele PSD, Liviu Dragnea afirmă că imnul naţional “a insuflat curaj în luptă înaintaşilor noştri în toate momentele dificile ale istoriei”, iar în Anul Centenarului este datoria noastră “să demonstrăm unitate şi să transmitem copiilor noştri dragostea de ţară insuflată de versurile imnului naţional”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi, se împlinesc 170 de ani de la momentul în care, la Râmnicu-Vâlcea, se intona poemul <<Un răsunet>> al lui Andrei Mureşanu, devenit "Deşteaptă-te, române!", parte importantă a identităţii noastre ca popor. Imnul Naţional al României a insuflat curaj în luptă înaintaşilor noştri în toate momentele dificile ale istoriei. Versurile imnului naţional ne reprezintă pe toţi şi vorbesc despre forţa de neclintit a poporului român de a-şi păstra unitatea în faţa diferitelor provocări, despre iubirea de ţară şi despre bucuria victoriilor”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Liderul social-democraţilor vorbeşte despre faptul că Imnul României este despre “dârzenia” poporului în apărarea valorilor şi credinţelor sale, iar în Anul Centenarului este datoria noastră “să demonstrăm unitate şi să transmitem copiilor noştri dragostea de ţară”.

“Deşteaptă-te, române! este despre dârzenia acestui popor în apărarea valorilor, tradiţiilor şi credinţei, despre moştenirea pe care o lăsăm generaţiilor viitoare. Mai mult ca oricând, în anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, este datoria noastră să demonstrăm unitate şi să transmitem copiilor noştri dragostea de ţară insuflată de versurile imnului naţional. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a mai transmis Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.