Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seară că partidul a făcut evaluarea guvernului Grindeanu şi a decis retragerea sprijinului pentru prim-ministru deoarece nu a dorit repetarea unur greşeli din trecut în urma cărora au fost păstrate guverne care au ruinat sau care riscau să ruineze ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este poate o acţiune în premieră când un partid are curajul să-şi facă această radiografie la şase luni de guvernare pentru că nu cred că ceea ce s-a mai întâmplat în anii trecuţi în România când, din diverse motive politice subiective au fost păstrate guverne care au ruinat ţara sau care riscau să ruineze ţara”, a declarat Liviu Dragnea.

”S-a lucrat la un document şi nu s-a lucrat uşor, n-a fost o acţiune uşoară sau simplă, care să ne arate unde suntem şi, foarte important, să luăm decizia corectă şi să stabilim şi calea de urmat şi cum putem recupera întârzierile”, a mai spus el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.