Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că Gabriel Mutu, candidatul PSD la Sectorul 6 şi care e urmărit penal din 2014, respectă criteriile de integritate ale partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toată lumea respectă Codul de integritate. Colegii din Comisia de etică au analizat exact situaţia domnului Gabriel Mutu şi, cel puţin până la acest moment, nu încalcă criteriile de integritate”, a spus Dragnea.

Întrebat în ce stadiu sunt cercetările în dosarul în care este urmărit penal, Mutu a precizat că procurorul care a fost implicat în acest caz a fost reţinut de DNA.

"Nu am cum să vă răspund, pentru că mai bine de un an şi jumătate nimeni nu a făcut nimic. Mai mult de atât, procurorul care a fost implicat în acest caz a fost reţinut de DNA pentru implicare, influenţare şi şantaj în acest dosar", a declarat candidatul PSD la Sectorul 6.

Senatorul PSD Gabriel Mutu este urmărit penal de DIICOT, din octombrie 2014, pentru spălare de bani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.