Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, înaintea CEx, că el nu a cerut şi nu cere demisiile nimănui, că nu este certat cu premierul Sorin Grindeanu şi că nu este vorba despre ”probleme personale”, între ei fiind ”ţara”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu n-am spus...Eu n-am cerut demisia nimănui, nici premierului, nici vreunui ministru, este un act de voinţă al fiecăruia, dar asta spune ceva. O să discutăm şi despre aceste demisii în CExN suntem intr-o situaţie nu foarte confortabilă , dar în acelaşi timp nici nu putem lăsa ca lucrurile să evolueze exact ca până acum”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat în continuare despre demisiile miniştrilor şi a premierului, liderul PSD a replicat: ”Dar de ce trebuie să discutăm neapărat de asta?”.

El a susţinut că CEx va face ”o analiză riguroasă pe cifre a raportului de evaluare”.

Liviu Dragnea a susţinut că nu este certat cu premierul Sotin Grindeanu.

”Nu sunt chestiuni personale. La mijloc este ţara”, a mai afirmat Dragnea.

El a făcut referire şi la scrisoarea pe care Victor Ponta a transmis-o membrilor CExN, precizând că acest for avea obligaţia să facă analiza Guvernului Grindeanu.

„Să vedem la ce decizie ajungem, este un CExN, chiar dacă unii colegi în nişte scrisori deschise spun că această structură nu este legitimă, este structura care a generat acest guvern şi care are nu numai dreptul de a face această analiză. Noi avem obligaţia de a face această analiză, aici nu ne jucăm că avem noi drepturi şi putem să facem ce vrem. Suntem obligaţi să facem această analiză”, a completat liderul PSD.

Preşedintele social-democraţilor a susţinut că întârzierile din programul de guvernare trebuie ştiute de toată lumea.

„Întârzierile de astăzi trebuie să fie ştiute de toată lumea şi să propunem ulterior care sunt măsurile pentru a recupera rapid aceste întarzieri, pentru a face modificările necesare care vor reieşi în urma acestei discuţii”, a subliniat Liviu Dragnea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.