Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri seară la Antena 3 că subiectul privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis este "ferm deschis", pentru că amânarea semnării decretului de revocare a şefei DNA, Laura Coduţa Kovesi, nu a fost singurul motiv de suspendare. Dragnea mai susţine că "sută la sută" demersul va merge mai departe, iar la ora asta nu ştie ce ar trebui să se întâmple ca asta să se oprească în toamnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Este ferm deschis subiectul suspendării preşedintelui Iohannis, pentru că doar faptul că a semnat decretul de revocare a doamnei Kovesi nu înseamnă că ăsta era  singurul motiv de suspendare. De 7-8 luni de zile preşedintele, care ar trebui să fie preşedintele tuturor românilor, şi cel care mediază între puterile statului şi care coagulează in jurul lui puterile statului şi energiile pozitive din această ţară, blochează în mod constant activitatea Parlamentului prin contestare, recontestare, retrimiterea unor legi foarte importante şi necesare care trebuiau să intre în vigoare demult, blochează de câte ori poate activitatea Guvernului, ameninţă Guvernul, ameninţă primul-ministru, participă la proteste împotriva Guvernului, incită la răsturnarea ordinii constituţionale, incitând lumea să iasă în stradă la proteste, trimite consilieri prezidenţiali să ameninţe sau să inducă teamă unui judecător de la CCR şi este un şir lung de încălcări ale Constituţiei care se tot pun în dreptul preşedintelui Iohannis", a susţinut Liviu Dragnea.
 
El a spus că "sută la sută" demersul privind suspendarea preşedintelui va merge mai departe, iar la ora asta nu ştie ce ar trebuie să se întâmple ca acest lucru să se oprească în toamnă.
 
Coaliţia PSD - ALDE urma să anunţe luni decizia cu privire la demararea procedurilor de organizare a referendumului privind suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, după ce acesta nu luase încă o decizie după ce Curtea Constituţională a decis că trebuie să o revoce din funcţie Laura Coduţa Kovesi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.