Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu vede foarte bine postarea în care consilierul premierului, Darius Vâlcov, a postat pe contul său de Facebook fişa medicală unui protestatar, catalogând gestul ca fiind “o acţiune nefericită”. Dragnea a mai precizat că nu a văzut “inflamări” atunci când erau date publicităţii rechizitorii în care se prezentau informaţii din dosare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu o văd foarte bine, cred că a fost o acţiune nefericită, dar hai să nu îi tratăm pe toţi în acelaşi registru şi cu aceeaşi măsură. Nu am văzut inflamări în toţi anii ăştia în care erau date publicităţii rechizitorii care arătau informaţii din dosare. Nu s-a cerut demisia nimănui atunci. Din câte am înţeles, a fost postat pe pagina de Facebook, o postare privată. Da, poate fi un gest nefericit, dar nu cred că trebuie să îşi dea demisia sau să fie demis de acolo. Este punctul meu de vedere”, a afirmat Liviu Dragnea.

Consilierul premierului, Darius Vâcov, a postat duminică pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fişa medicală a unui protestatar. Postarea lui Vâlcov a dispărut la scurt timp, iar consilierul a scris pe reţeaua de socializare că i-a fost ştearsă.

"#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist. Postarea prin care arătam că un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost ştearsă”, a scris Vâlcov pe Facebook.

El a ataşat mesajului şi un clip video cu imagini care sugerează ca #rezist şi Forumul Democrat al Germanilor din România sunt organizaţii naziste. În montaj apare şi o fotografie cu preşedintele Iohannis, pe care îl aseamănă cu Hitler.

Protestatarul a cărui fişă medicală a fost făcută publică a anunţat că îl dă în judecată pe Vâlcov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.