Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seară la România TV, că premierul potrivit pentru aplicarea actualului program de guvernare trebuie să fie o persoană ”nebună de harnică, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene”, precizând că nu are importanţă dacă este femeie sau bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Premierul pentru acest program de guvernare ar trebui să fie un om foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, cu capacitate de înţelegere foarte mare şi fără lene (...) adică fără linişte. Nu ai voie în niciun minut să laşi ceva pe tânjeală pentru că ai lăsta un minut pe tânjeală, o lasă şi ministrul cinci minute, o lasă secretarul de stat un sfert de oră şi până la funcţionarii care trebuie să implementeze tot se ajunge la o oră, două. După aia se ajunge la zile şi săptămâni”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă în administraţie, femeile sunt mai harnice decât bărbaţii, Dragnea a spus că nu acest aspect contează, ci ”educaţia muncii”.

”Eu susţin şi am susţinut - nu aşa pe vorbe - femeile în politică şi nu numai, ci şi în administraţie, dar nu cred că contează dacă eşti bărabat sau femeie. E vorba de educaţia muncii, e vorba de modul cum ai crescut, dacă ai fost învăţat să munceşti, dacă ai fost învăţat să-ţi asumi răspunderi şi cu riscuri. Nu poţi să-ţi doreşti să iei numai prăjitura la finalul mesei. Trebuie să participi atunci când se construieşte”, a spus şeful PSD.

El a explicat că pe Sevil Shaidehh a propus-o pentru funcţia de premier nu pentru este femeie, ci pentru calităţile sale. ”Este un om cu care am lucrat foarte mult, care munceşte foarte mult şi care este foarte capabilă. Nu crde că este cineva care să nu accepte aceste calităţi. Dar nu vreau să mai deschidem vreun sertar de supărare din lunile trecute”, a explicat Dragnea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.