Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în plenul reunit, că PNL şi USR au depus o moţiune „politicianistă, ipocrită, inutilă” care nu este decât „o notă de subsol” la discursul „slab şi răutăcios” al preşedintelui Klaus Iohannis din plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mărturisesc că m-am aşteptat cel puţin de la politicienii din PNL la mai multă înţelepciune în aceste momente dificile. Şi eu, ca şi dumneavoastră, constatăm că ne-am înşelat. Şi PNL şi USR din păcate, alături de preşedintele Iohannis, se pare că nu sunt interesaţi decât de recâştigarea rapidă a unui biet capital politic, asumându-şi însă riscul să dezbină România”, a afirmat Dragnea de la tribună.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
”Aţi depus o moţiune politicianistă, ipocrită, inutilă care exprimă tot mai exasperant nemulţumirea că aţi pierdut alegerile. Această moţiunea nu este decât o notă de subsol la discursul slab şi răutăcios de ieri al preşedintelui Klaus Iohannis”, a acuzat Liviu Dragnea.
 
El a adăugat că faptul că ”partide întregi se pun din nou la remorca unui singur om” este de natură să îngrijoreze.
 
”Dar ne vom obişnui şi cu asta. Nu este pentru prima dată când PSD guvernează în condiţii de austeritate”, a mai afirmat preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.