Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi, la Parlament, referitor la mesajul transmis de soţia lui Sorin Grindeanu, că premierul este susţinut în continuare de partid, fiind un om "corect şi bun", în care el are speranţe "foarte mari" că va guverna "foarte bine".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce părere are de mesajul transmis de soţia lui Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a spus că premierul este un om bun şi corect.

„S-a discutat în partid, a fost susţinut de partid, e susţinut în continuare de partid. Este un om bun, un om corect şi un om în care eu am foarte mari speranţe că va guverna foarte bine”, a afirmat liderul PSD.

De asemenea, întrebat dacă şi ministrul Justiţiei, Florin Iordache, este în continuare susţinut de partid, liderul social-democraţilor a spus: „Au rămas că mâine seară sau poimâine discută amândoi, premierul va lua o decizie pe care o va şi comunica”.

Întrebat în continuare ce le spune oamenilor din stradă, Liviu Dragnea a susţinut că protestele nu reprezintă o soluţie. „Le spun şi celor din Piaţa Victoriei şi celor din zona Palatului Cotroceni că nu asta este soluţia, pentru noi nu asta este soluţia”, a conchis preşedintele PSD. 

Soţia premierului Sorin Grindeanu, Mihaela, a postat pe contul de Facebook al unei rude un mesaj "personal" în care spune că soţul său este un "om responsabil", care a fost "apreciat, simpatizat şi susţinut de mulţi oameni" şi care "a ajuns să fie prim-ministru pentru că i-au cerut colegii de partid, şi nu pentru că a avut intenţii sau ambiţii ascunse". Ea spune că nu i-a cerut soţului său să se întoarcă lângă familie, deşi ar fi vrut, şi că îşi doreşte ca acesta "să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el că e un om capabil şi că poate duce la bun sfârşit un program din care românii au numai de câştigat!".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.