Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu va participa la consultările de la Cotroceni convocate de preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu-i place personajul, dar reprezentanţi ai partidului vor merge la discuţii. Dragnea spune că i se par foarte bune temele de referendum anunţate de şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu sigur nu merg, dar de la noi de la partid o să meargă. Nu-mi place personajul”, a spus, vineri Liviu Dragnea întrebat dacă participă la consultările de la Cotroceni şi de ce nu o face.

De asemenea, întrebat dacă va fi o delegaţie comună cu ALDE, el a răspuns că va discuta cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.
 
Dragnea a spus, de asemenea, că susţine temele de referendum, pe care le consideră ”foarte bune”, darnu are nicio recomandare pentru simpatizanţi.

”Temele le susţin în totalitate, fără niciun fel de probleme. Dacă noi le susţinem, ceilalţi le susţin, e foarte bine. O să aibă o problemă, am înţeles, cu ceilalţi – de la PNL şi USR, care au zis că ei când o să vină la guvernare vin cu nişte ordonanţe să modifice legislaţia pe justiţie. Aici nu prea înţeleg eu”, a mai spus liderul social-democrat.

Dragnea a mai spus că „România nu înseamnă numai prostiile lui Iohannis”

Întrebat ce recomandări are pentru simpatizanţii PSD în legătură cu votul la referendum, Dragnea a spus: ”Le transmit colegilor mei, susţinătorilor noştri, următoarele lucruri: noi nu suntem de acord să se taie salariul minim, aşa cum au anunţat PNL şi USR, nu suntem de acord să se îngheţe pensiie şi salariile, nu suntem de acord să se îngheţe PNDL şi vom susţine în continuare programul de guvernare pentru ca românii să o ducă mai mine. Asta o să le recomand eu”.

Liderul PSD a estimat că s-ar putea s fie o mare harababură la secţile de votare, spunând că deja sunt discuşii la Autoritatea Electorală Permanentă.
"Sper să se pună de acord pentru  ca procesul pentru eruoparlamentare să nu fe tulburat. S-au produs tulburări şi în 2009 cu buletinele de vot", a adăugat Dragnea.
 
Întrebat dacă referendumul va influenţa prezenţa la urne, Liviu Deagnea a răspuns: "Habar nu am, cu cât vin mai mulţi, cu atât mai bnne"

Preşedintele Klaus Iohannis invită reprezentanţii partidelor parlamentare la consultări pe tema situaţiei din justiţie, săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.