Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ironic, miercuri, la Parlament, că preşedintele executiv al partidului, Nicolae Bădălău, este un foarte bun scenarist şi foarte informat, după ce acesta din urmă spusese că PSD are oameni competenţi şi o rezervă de cadre foarte bună care oricând poate înlocui un premier sau un ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Înseamnă că este un foarte bun scenarist, foarte informat (Nicolae Bădălău – n. r.). Eu le-am spus tuturor colegilor mei, le-am transmis de aseară, le spun şi acum să înceteze cu aceste scenarii şi cu aceste dispute, pentru că este important să finalizăm acea evaluare care se poate termina foarte bine pentru toată lumea sau foarte bine pentru români”, a spus Liviu Dragnea.

Declaraţia sa a venit la câteva minute după ce preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a spus că formaţiunea politică are mulţi membri capabili să-i înlocuiască pe actualii miniştri, dar şi pe premier în cazul în care comisia care analizează activitatea Executivului va decide acest lucru, precizând că nemulţumirile social-democraţilor faţă de acesta sunt legate de comunicare şi de ritmul de implementare a unor măsuri din programul de guvernare.

”Există o comisie de analiză a activităţii Guvernului, de fapt de a analiza implementarea programului de guvernare şi eu am spus că acolo unde vom constata deficienţe nu ne vom da în lături să propunem schimbarea de miniştri, ba chiar a Guvernului dacă considerăm că acesta a încetinit ritmul aplicării programului de guvernare (…) Nu există nicio grabă de a merge la Cotroceni, există o analiză în curs şi nu ne putem exprima pentru o persoană sau alta, ba chiar pentru premier că nu-i competent până nu finalizăm analiza. Vreau să vă spun că PSD are oameni competenţi şi o rezervă de cadre foarte bună care oricând poate înlocui un premier sau un ministru”, a declarat Bădălău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.