Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a îndemnat, luni, pe colegii săi, în prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional în noua formulă, să nu îi dezamăgească pe cei care i-au votat, iar proiectele aprobate în Congres nu sunt pentru PSD, ci pentru România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu vă felicit pe toţi pentru această încredere, vă doresc succes. Eu am rămas acelaşi, în mine veţi găsi un sprijin în toate situaţiile dificile, dar tot de la mine veţi primi şi nemulţumirile, care nu vor fi neapărat numai ale mele, poate, eventual, ale colegilor noştri. De asemenea, vă sugerez să comunicaţi mult mai aplicat şi atunci când comunicaţi să spuneţi lucruri şi să nu mai avem situaţii în partid când colegi din conducere considerau că poziţiile pe care le-au ocupat în urma unor alegeri, a unor numiri au însemnat de fapt nişte oportunităţi pentru proiecte personale de imagine în dauna partidului", spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD i-a rugat pe membrii noii conduceri a PSD să citească bine documentele adoptate în Congresul de sâmbătă, deoarece conţin proiecte pentru România, anunţând că fiecare „va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară în gestionarea şi realizarea acestor proiecte”.

“Vreau să vă rog să citiţi cu atenţie încă o dată documentele pe care le-am aprobat la Congres, proiectele pe care ni le-am asumat şi care au avut susţinerea unanimă a delegaţilor Congresului. Fiecare dintre dumneavoastră va avea o implicare foarte bine definită, foarte clară în gestionarea şi realizarea acestor proiecte, care nu sunt proiecte pentru PSD, sunt proiecte pentru România. Vreau, de asemenea, să înţelegeţi că această responsabilitate pe care aţi primit-o având în spate încrederea colegilor dumneavostră atât în întregul Congresului, cât şi la nivel de regiune înseamnă că delegaţii de la Congres, colegii noştri, v-au trimis la muncă pentru că au încredere în dumneavoastră”, a adăugat el.

Dragnea a mai spus: "Trebuie să înţelegeţi că nu este o bătălie foarte simplă, este o bătălie între comunicarea corectă pe care vrem şi trebuie să o facem noi şi barajul de comunicare care va fi ridicat mereu de către adversarii noştri".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.