Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că în România există companii mari, dar care plătesc un impozit mic, motiv pentru care instituţiile statului ar trebui să verifice dacă aceste firme respectă legea şi nu cumva scot din ţară profitul „prin tot felul de proceduri ilegale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-a spus problema despre companii mari care fac afaceri în Români şi care lasă puţin impozit în această ţară. Am văzut foarte mulţi români, şi la televizor, care ne certau pentru asta. Mi-a plăcut foarte mult că sunt români care sunt interesaţi ca banii care trebuie să rămână în România, să plece”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a susţinut că instituţiile statului ar trebui să verifice dacă aceste companii respectă legea din România.

„Eu cred că fiecare companie care îşi desfăşoară activitatea aici trebuie să respecte legea şi cred că instituţiile statului, sigur care acum se ocupă de chestiuni mult mai importante, nişte ferme de porci, ar trebui să se uite cu atenţie dacă aceste companii respectă legea şi nu cumva scot profitul prin tot felul de proceduri care sunt ilegale”, a conchis liderul PSD. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.