Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a cerut guvernului PSD să elimine, în această săptămână, “corvoada numită Formularul 088”, care a fost “coşmarul” oamenilor de afaceri şi “o povară birocratică”, din cauza căreia mii de firme româneşti au fost blocate “abuziv”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În 2016, Formularul 088 a fost coşmarul oamenilor de afaceri. O povară birocratică, din cauza căreia mii de firme româneşti au fost blocate abuziv! Dealtfel, este prima dată, în ultimii 8 ani, când numărul de firme închise a fost mai mare decât cel al firmelor înfiinţate. Am spus, în Programul de guvernare, că măsurile de simplificare şi debirocratizare constituie o prioritate pentru noi. Am şi dovedit acest lucru, eliminând cele 102taxe nefiscale”, a scris liderul social-democraţilor.

Liviu Dragnea a precizat că a solicitat guvernului PSD să elimine, în această săptămână, Formularul 088.

“Continuăm! ANAF-ul trebuie să-şi facă treaba, fără a pasa însă responsabilitatea pe spatele antreprenorilor corecţi. De aceea, am cerut guvernului #PSD ca, în această săptămână, să elimine corvoada numită #Formularul088!”, a completat preşedintele PSD.

Liderul social-democraţilor a ţinut să precizeze că “nu există implicaţii bugetare, din contră, va stimula crearea de noi companii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.