USR acuză că doi membri ai partidului, Sorin Baciu şi Robertp-Gabriel Ciocă, au fost agresaţi fizic de „acoliţii” primarului PSD, Ion Vizitiu. Cei doi au mers la edil pentru a solicita transparenţă în instituţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Membru USR Breasta, agresat fizic de acoliţii primarului PSD al comunei. Ieri (vineri - n.r.), colegul nostru Baciu Sorin împreună cu Cioică Roberto-Gabriel, ambii locuitori al comunei Breasta, Dolj, au fost agresaţi fizic de acoliţii primarului PSD, Ion Vizitiu. S-a întâmplat după ce au mers la primar pentru a solicita transparenţă în primărie. La plecare, au fost loviţi de apropiaţii primarului, deranjaţi că au îndrăznit să pună întrebări şi să filmeze pe spaţiul public. Astăzi va fi depusă plângere penală la poliţie”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a USR PLUS. 
 
„Atunci când politicienii din USR cer transparenţă, demască hoţia şi opresc tunurile transpartinice, vechii politicieni reacţionează prin violenţă”, mai transmite partidul.
 
„Doar în ultima lună s-a întâmplat la Mogoşoaia şi Braşov, astăzi se întâmplă la Breasta. Solicităm PSD să ia măsuri împotriva primarului, iar autorităţile să îşi facă treaba cât mai repede, să identifice agresorii şi să îi sancţioneze. USR nu va da înapoi şi va lupta cu toată forţa pentru o politică a bunului-simţ, în care respectul să fie lege”, mai indică sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.