Vicepremierul Vasile Dîncu susţine că evenimentul invocat de Sebastian Ghiţă, la care ar fi participat şi procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, era unul "privat", iar în perioada la care se face referire el nu avea nicio funcţie publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost un eveniment privat şi perioada de referinţă este una în care nu aveam nicio funcţie publică. Nu infirm sau nu confirm niciunul din ceeea ce s-a spus acolo, n-are nicio legătură cu ceea ce fac eu acum sau ce făceam în acel moment. (...) Sebastian Ghiţă a mai vorbit despre lucrul acesta acum vreo lună a dat o declaraţie în care a spus că la nişte întâlniri private m-a văzut şi pe mine acolo”, a declarat Dîncu, referindu-se la declaraţiile lui Sebastian Ghiţă.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă, dispărut din 21 decembrie, vorbeşte, într-un material difuzat miercuri la prânz la România TV, postul pe care îl controlează, despre legăturile sale cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, pe care susţine că a cunoscut-o în sediile SRI şi o întreabă dacă îşi mai aduce aminte de o petrecere restrânsă dintr-o vilă din Sinaia, la care aceasta era împreună cu el şi cu Vasile Dîncu.

După ce a prezentat mai multe documente despre care a susţinut că sunt şi printuri ale schimburilor de mailuri avute cu procurorul şef al DNA, Ghiţă a întrebat-o pe Kovesi dacă îşi mai aduce aminte "de petrecerea restrânsă din vila din Sinaia", la care erau aceasta, împreună cu el şi cu Vasile Dîncu, chefuind cu lăutarii şi ascultând "La Chilia-n port", "varianta pentru statul de drept": "O întreb pe doamna pe Kovesi dacă îşi aminteşte petrecerea din vila din Sinaia, în care ea cu mine şi cu Vasile Dîncu chefuiam cu lăutarii şi cântam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.