Dezbaterea moţiunii de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu s-a încheiat după aproximativ o oră şi jumătate, timp în care în sala de plen a Parlamentului s-au auzit huiduieli la adresa lui Liviu Dragnea, social-democraţii au părăsit sala la discursul Ralucăi Turcan, iar Tăriceanu a tăiat microfonul în timpul discursurilor PNL şi USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sala de plen au fost prezenţi 385 de senatori şi deputaţi la dezbaterea moţiunii de cenzură. Deşi au anunţat că nu vor vota pentru sau împotriva demiterii premierului Sorin Grindeanu, PNL şi USR au fost prezenţi în sală pentru ca şedinţa să poată avea cvorum.

Senatorii şi deputaţii liberali au venit în sală cu foi A4 pe care scria ”Ruşine PSD”, pe care nu s-au sfiit să le afişeze mai ales în timpul discursului liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care l-au şi huiduit şi fluierat de altfel.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Deputatul PNL de Maramureş Corneliu Olar a intrat în sala de plen îmbrăcat în costum naţional şi având un tulnic în mână.

În momentul în care deputatul PNL Raluca Turcan şi-a început discursul, Liviu Dragnea s-a ridicat de la prezidiu şi a mers în sala de plen, stând de vorbă cu social-democraţii. Crezând că şeful partidului va părăsi sala, o parte dintre parlamentarii PSD s-au ridicat şi ei şi au ieşit din sala de plen.

Pentru că au depăşit timpul alocat grupului din care fac parte, Raluca Turcan (PNL) şi Dan Barna (USR) s-au trezit cu microfoanele tăiate.

În timpul dezbaterilor din plen, aproximativ o sută de persoane aduse de PSD au asistat de la lojele Parlamentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.