Birourile reunite permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca amendamentele la proiectele legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale pe 2023 să fie făcută până duminică, dezbaterea în comisii de luni până miercuri, iar depunerea rapoartelor de comisiile reunite pentru buget, finanţe va fi făcută până miercuri, ora 10.00. Plenul reunit pentru a dezbate şi vota pe articole proiectele va avea loc miercuri, de la ora 13.00, iar joi va fi dat votul final

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Depunerea amendamentelor de către grupurile parlamentare, deputaţi şi senatori va fi făcută de vineri până duminică, iar centralizarea amendamentelor tot duminică, de la ora 18.00 la ora 24.00.

Luni de ora 11.00 va avea loc şedinţa comună a comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a examina, aviza şi depune avizele la comisiile pentru buget, finanţe şi bănci. Tot luni, de la ora 15.00, vor avea loc dezbaterile generale asupra celor două proiecte în comisiile pentru buget, finanţe şi bănci ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Dezbatere în comisiile pentru buget vor avea loc şi marţi, iar miercuri, ora 10.00 este termenul pentru depunerea rapoartelor pe cele două proiecte de către comisiile pentru buget ale celor două Camere.

Miercuri, de la ora 11.30, va avea loc o altă şedinţă a Birourilor permanente reunite ale Camerei şi Senatului pentru a stabili timpii de dezbatere în plenul reunit.

Plenul reunit al celor două Camere pentru a dezbate şi adopta pe articole proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023 se va desfăşura miercuri, începând cu ora 13.00.

Joi va fi dat votul final în plenul reunit al Parlamentului asupra celor două proiecte.

Proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2023 au fost aprobate, joi în şedinţa de Guvern, urmând să fie transmise pentru dezbatere şi adoptare Parlamentului, a precizat ministrul de Finanţe Adrian Câciu. De asemenea, Executivul a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2023.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.