Deputatul PNL pentru diaspora, Valentin Făgărăşian, anunţă că a VIII-a ediţie a Summitul Repatriot demarează joi, la Bucureşti, iniţiativă care a reuşit să reunească în fiecare an mii de români din toate părţile lumii în scopul consolidării legăturilor identitare şi a promovării oportunităţilor de afaceri şi de dezvoltare pe care România le poate oferi. Summitul se va deschide în data de 5 octombrie, la Opera Naţională din Bucureşti, va continua în data de 6 octombrie la Palatul Parlamentului şi, în zilele de 7-8 octombrie, se va desfăşura la Limanu – Constanţa, spune parlamentarul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Deputatul PNL pentru diaspora, Valentin Făgărăşian, salută organizarea, în perioada 5 – 8 octombrie, a celei de-a VIII-a ediţii a Summitul REPATRIOT, iniţiativă care a reuşit să reunească în fiecare an mii de români din toate părţile lumii în scopul consolidării legăturilor identitare şi a promovării oportunităţilor de afaceri şi de dezvoltare pe care România le poate oferi, precizează parlamentarul într-un comunicat. ”Mă bucură enorm faptul că mă număr printre cei care au susţinut şi au pus umărul ca acest eveniment să continue să se desfăşoare, şi privesc cu satisfacţie faptul că Repatriot nu a fost doar o iniţiativă sporadică, ci demonstrează că este un fenomen puternic, care a ajuns la a VIII-a ediţie. Am participat cu bucurie la fiecare eveniment Repatriot, atât în ţară, cât şi în străinătate, şi voi continua să susţin acest efort pentru că este esenţial să-i menţinem aproape de ţara lor pe cei peste 5 milioane de români care trăiesc şi muncesc în afara frontierelor ţării”, spune Făgărăşian. Deputatul PNL precizează că ”le înţelege problemele şi cunoaşte provocările pe care fiecare român din diaspora le întâmpină”. ”În ultimii ani, am trecut prin mai multe ipostaze: am trăit peste trei decenii în diaspora, unde am pornit o viaţă de la zero; m-am întors acasă ca să îmi cresc copiii în ţara natală; sunt unul dintre cei mulţi care crede cu putere în potenţialul economic uriaş pe care România îl are de oferit”, spune Valentin Făgărăşian. Potrivit parlamentarului PNL, ”Summitul se va deschide în data de 5 octombrie, la Opera Naţională din Bucureşti, va continua în data de 6 octombrie la Palatul Parlamentului şi, în zilele de 7-8 octombrie, se va desfăşura la Limanu – Constanţa”. ”Îmi doresc cu putere ca şi acest eveniment să inspire tot mai mulţi români asupra oportunităţilor importante de afaceri pe care le oferă România şi, în anii următori, să vedem tot mai mulţi români care se întorc în ţara natală şi generează afaceri moderne şi prospere în România. Dacă unele date statistice încep să ne arate că foarte mulţi români au început să se întoarcă în ţară, unde au înfiinţat o mică afacere, cred că l-a acest lucru a contribuit şi iniţiativa Repatriot”, mai spune deputatul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.