Deputatul Nicolae Roman a anunţat, luni, în plen, demisia din grupul parlamentar al AUR, el precizând că va activa ca neafiliat. La scurt timp, şi deputatul Francisc Tobă a anunţat că va pleca la Alianţa pentru Patrie, partidul lui Liviu Dragnea. În replică, noul preşedinte al AUR, George Simion, i-a urat succes lui Tobă în partidul lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Daţi-mi voie să folosesc acest microfon pentru a-mi cere scuze tuturor prietenilor mei, pe care se pare că i-am indus în eroare asupra a două persoane, una dintre ele mai în vârstă. Un proverb zice: Lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba”. Alta, care se apropie de jumătatea vieţii, dar sunt convins că nici până la sfârşitul ei şi nici cu încă o viaţă nu va putea face demonstraţia celor şapte ani de acasă. Având în vedere cele spune, acum şi aici, vă anunţ că din acest moment, având în vedere prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor, (..) din acest moment îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în Circumscripţia 10 Buzău", a spus Nicolae Roman, în deschiderea şedinţei de plen. 
 
Şi Fracisc Tobă a anunţat, de la tribună, că se alătură Alianţei pentru Patrie.
 
”Tot începând de astăzi, domnul deputat Francisc Tobă va coordona la nivel naţional departamentul de apărare, ordine publică
şi siguranţă naţională. Totodată, domnul deputat va conduce, în cadrul APP, comisia pentru discuţii şi negocieri cu parlamentarii care urmează să ni se alăture în vederea constituirii de grupuri parlamentare proprii ale Alianţei pentru Patrie”, mai anunţă deputatul într-un comunicat. 
 
Reaţia preşedintelui AUR a venit pe Facebook: ”Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la “patriotul” Dragnea. Lume pleacă, lume vine….”, a scris Simion, după anunţul lui Tobă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.