Vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru susţine că liberalii nu vor negocia sau colabora la guvernare cu partide extremiste, el adăugând că nu vor exista negocieri între PNL şi AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PNL NU va negocia sau coopera în plan guvernamental cu partide extremiste care nu respectă valorile euro-atlantice. Aşadar, nu vor avea loc negocieri cu AUR! PNL va purta discuţii doar cu formaţiuni democratice, nu cu partide extremiste, de factură legionară, neo-fasciste”, a scris, marţi, pe Facebook, deputatul PNL Alexandru Muraru.

El a afirmat că "AUR are deja o cooperare parlamentară cu USR-PLUS, cooperare oficializată prin iniţierea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului”.

"Nu deplângem doar faptul că USR-PLUS s-a discreditat în faţa propriului electorat, ci şi compromiterea mesajului progresist pe care un partid tânăr l-a transmis societăţii româneşti”, a adăugat vicepreşedintele PNL Alexandru Muraru.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.