Deputatul George Ionescu, ales pe lista PNL Prahova, s-a dezafiliat de grupul Partidului Naţional Liberal, fără a demisiona însă din PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
George Ionescu, deputat liberal, fost lider al PDL Prahova, a anunţat, joi, că nu mai face parte din grupul PNL de la Camera Deputaţilor. 
 
George Ionescu, unul dintre apropiaţii fostului preşedinte al PNL Ludovic Orban, a declarat pentru News.ro că rămâne membru al PNL. 
 
”Sunt alături de Ludovic Orban şi am mare încredere în cesta că poate construi un proiect pentru români”, şi-a justificat George Ionescu decizia.
 
George Ionescu a fost om de afaceri, este deputat din anul 2008, a fost preşedinte executiv al Partidului Democrat filiala Prahova între anii 2006-2007, an în care a devenit prim-vicepreşedinte al PDL Prahova.
 
Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban şi-a anunţat, în 26 octombrie, plecarea din grupul parlamentar al PNL.  
 
Exemplul său a fost urmat ulterior de mai mulţi parlamentari liberali care au rămas însă membri de partid.  
 
Şi-au anunţat oficial până acum dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială şi George Ionescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.