Deputatul George Cristian Tuţă a fost votat în unanimitate preşedinte interimar al PNL Sector 1 de către membrii Biroului Politic Naţional, anunţă formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”George Cristian Tuţă a fost votat în unanimitate preşedinte interimar al PNL Sector 1 de către membrii Biroului Politic Naţional. Este un deputat al noii generaţii, cu studii şi specializări în ştiinţele economice, diplomaţie şi comunicare. A lucrat ca economist, precum şi consilier în executivul român şi european înainte de a deveni membru al Parlamentului. Absolvent al programului de Leadership în Serviciul Public la Aspen Institute, se concentrează pe dezvoltarea continuă şi eficientizarea serviciului public”, transmite PNL.
 
Potrivit liberalilor, ”George Tuţă a iniţiat în 2022 o comisie specială în Camera Deputaţilor pentru automatizare şi viitorul muncii, concentrându-se pe impactul inteligenţei artificiale”.
 
”Ca deputat, a avut numeroase iniţiative legislative, cu 30 de legi promulgate. Şi-a asumat direcţii precum educaţia, incluziunea financiară, reforma statului, stimularea antreprenoriatului, inovaţia, digitalizarea, debirocratizarea şi simplificarea interacţiunilor dintre cetăţeni şi stat. Printre realizările sale se numără iniţiativa „România fără Dosar”, care a câştigat Premiul Aspen pentru Acţiune Socială în 2022, facilitând dialogul între stat şi cetăţeni în furnizarea serviciilor publice. A susţinut proiectele de dezvoltare ştiinţifică din zona Măgurele şi a demarat un proiect pilot în Ilfov pentru educaţia în domeniul dezvoltării durabile şi ştiinţei, cu potenţial de extindere şi în alte judeţe”., mai spune PNL. 
 
Numirea lui George Cristian Tuţă ca lider interimar al PNL Sector 1 vine după ce liderul organizaţiei de sector, ministrul Sebastian Burduja, a fost numit de conducerea PNL preşedinte interimar al organizaţiei PNL Bucureşti. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.